Nyheder

Vestas giver gode råd til underleverandører

Den 7. oktober har ISCR fornøjelsen af at præsentere nøglepersoner fra Vestas’ indkøbsafdeling til en snak om fremtidens underleverandørkrav. Vestas er en attraktiv kunde for mange af ISCR medlemmer og derfor skal temamødet bidrage til at deltagervirksomhederne får et indblik i, hvad der er afgørende for en stor industrikunde, når der skal vælges underleverandør:

“Vi ser meget frem til at få besøg af Vestas’ indkøbsfolk. De sidder jo netop med en viden som mange af vores medlemmer virkelig kan bruge til noget i kampen om at blive den foretrukne underleverandør. De kan også levere uvurderlig viden om, hvilke standarder og kernekompetencer Vestas efterspørger nu og i fremtiden”, fortæller Projekt Manager Jonas Andersen.

Det er meningen, at deltagerne bl.a. skal blive klogere de områder, hvor en underleverandør kan være innovativ og nytænkende i forhold til den løsning der leveres:

“Flere af vores medlemmer har et ønske om at komme tættere på deres kunde og eventuelt blive strategisk samarbejdspartner. Men for at blive det kræver det, at man kan levere en specialiseret ydelse af høj værdi som lever 100 % op til de krav til som en stor industrikunde stiller”, fortsætter Jonas Andersen.

Vestas vil på temamødet også komme ind på den retning Vestas som virksomhed går i netop nu og hvad man forventer blive afgørende for indgåelse af samarbejde med underleverandører i fremtiden.

Fakta:

Mødet finder sted på Graceland Randers, onsdag d. 7. oktober 2015, kl. 08:00 til ca. 11:00.

Tilmelding sker til joa@iscr.dk seneste fredag d. 2 oktober.

Der vil være gratis mogenmadsbuffet og forplejning.