Nyheder

Værkstedsmøde med fokus på LinkedIn

ISCR afholder d. 26. oktober et temaarrangment med fokus på brugen af LinkedIn. Arrangementet foregår på Memphis Mansion, og vil tage udgangspunkt i den enkelte virksomheds muligheder for at benytte LinkedIn til rekruttering samt øget salg og markedsføring. Værkstedsmødet er målrettet alle ISCR-virksomheder, der har ambitioner om at styrke grundlaget for rekruttering af de rette medarbejdere og øge markedsføringen af virksomhedens produkter og løsninger. ISCR er gået sammen med LinkedIn-ekspert, Marianne Køpke, som har + 20 års erfaring med IT, og de sidste 7 år har arbejdet intensivt med at rådgive virksomheder om brugen af bl.a. LinkedIn til rekruttering, salg og markedsføring.

Arrangementet vil være delt op i 2 dele:

1) Den grundlæggende basisfunktionalitet af LinkedIn, herunder de mange muligheder, der er med LinkedIn

2) Workshop med fokus på oprettelse af firmaprofil samt tips og tricks til at tiltrække de bedste medarbejdere via LinkedIn

Der vil således være et solidt udbytte at hente for virksomhederne, hvad enten, der er brug for basal info om brugen om LinkedIn eller mere avanceret anvendelse af LinkedIn til f.eks. målrettet markedsføring eller rekruttering.

Fakta

Tidspunkt: D. 26. oktober 2016

Sted: Memphis Mansion

Forplejning: Køkkenet serverer morgenbuffet

Tilmelding: Foregår til joa@iscr.dk senest d. 12. oktober

Oplægsholder på mødet:

Marianne Køpke