Nyheder

Stor ISCR konference på Randers Stadion d. 29. april

D. 29. april 2015 afholder Industry Smart Center Randers en stor konference for industrien i Randers og omegn. Konferencen foregår på Randers Stadion, og der vil bl.a. være indlæg fra chefredaktør på Børsen Niels Lunde, Direktør i Prodan Per Hastrup og Peter Rindebæk fra Bladt Industries. Der er gratis deltagelse og forplejning ved konferencen.

”Vi ser meget frem til at byde virksomhederne i Randers og omegn velkommen til en spændende eftermiddag i dejlige rammer i selskab med nogle interessante indlægsholdere og repræsentanter fra forskellige dele af Midtjyllands industri”, udtaler ISCR projekt manager Jonas Junge Andersen.

Det er intentionen, at dagen skal give deltagervirksomhederne nogle brugbare input med hjem og samtidig skabe rammerne for, at virksomheder inden for bl.a. fremstillingsindustrien møder såvel hinanden som potentielle industrikunder og grossister. Konferencen skal således bidrage til at fremstillingsindustriens ledere i Randers får nogle værktøjer og indspark til at blive endnu mere innovative i deres daglige arbejde med at bruge god ledelses til at skabe mere vækst i virksomhederne.

Blandt indlægsholderne vil være chefredaktør på Børsen Niels Lunde, Direktør i Prodan Per Hastrup og Peter Rindebæk fra Bladt Industries. ”Det er meningen, at vi vil give virksomhederne nogle forskellige input til, hvad der fremmer værdiskabende ledelse. Derfor har vi inviteret manden med det forkromede overblik over, hvordan de bedste topledere skaber værdi i deres virksomheder. Men samtidig har vi fået to topledere i form af Per Hastrup fra Prodan og Peter Rindebæk fra Bladt Industries til at komme og fortælle, hvordan de skaber vækst og god ledelse i hverdagen”, fortsætter Jonas Junge Andersen.

Fakta

Sted: Randers Stadion

Tidspunkt: d. 29. april 2015, kl. 12.30-17.00

Pris: Gratis deltagelse og forplejning

Tilmelding: Snarest til joa@iscr.dk