Nyheder

Stor interesse for Industry Smart Centre

Det nyligt afholdte kick-off møde for Industry Smart Centre Randers trak mange interesserede deltagere til. De kunne høre flere foredrag under emnet produktivitetsforbedringer.

Ikke færre end 130 deltagere havde fundet frem til Tradium, hvor Industry Smart Centre Randers, ISCR, inviterede til foredrag om produktion og vækst. ISCR er et udviklingscenter, som har til formål at hjælpe virk­somheder til at fastholde og udbygge antallet af produktionsarbejdspladser i Danmark.

Forbedringer og effektiviseringer

Derfor var overskriften for mødet onsdag d. 22. august 2012 ”effektiviseringer og forbedringer” i industriproduktionen. Her kunne de mange deltagere bl.a. høre adm. direktør Niels Møller Jensen fra Grundfos fortælle, hvordan god ledelse kan være med til at øge produktiviteten med 10%. Derudover talte også Rene Søborg fra Spæncom A/S om effektiviseringer, ligesom fabrikschef Martin Høy fra Martin Professional A/S forklarede deltagerne, hvorfor virksomheden har trukket arbejdsopgaver fra Kina og hjem til Danmark.

Opfølgning med nyt møde

Efter succesen i sidste uge er ISCR allerede på banen igen med endnu et arrangement. Denne gang inviterer erhvervsnetværket til informationsmøde om udviklingen og mulighederne i vindmølleindustrien. Det er en branche, som forventer en ændret konkurrencesituation i de kommende år. Derfor er der god grund til at få et indblik i de fremtidige udfordringer på netop dette område. Det vil erhvervspolitisk konsulent i vindmølleindustrien Thomas Sylvest fortælle om mens Flemming Werk fra styregruppen for ISCR vil vise rundt på virksomheden VSB.