Nyheder

Salgsfif til morgenkaffen

Glem alt om dagslange møder og kedelige oplæg, når erhvervslivet i Randers skal have nye indput. Her samles virksomheder til en hurtig omgang brunch, mens de får nye idéer til at sælge og levere varer på det globale marked.

Onsdag morgen den 7. november 2013 havde Industry Smart Center i Randers samlet mange virksomheder i Randers til at få inspiration til salgs- og indkøbstips fra Michael Christensen fra stålgrossisten Lemvigh Müller og direktør Søren Mark Andersen fra Toppac A/S.

Blandt de mange deltagere var direktør Søren Dahl Larsen fra virksomheden Dahlitech A/S i Randers, der er medlem af udviklingscentret Industry Smart Center Randers:

”Det har været meget spændende at lytte til, hvordan andre firmaer driver forretning. Den øgede konkurrence gør, at vi alle skal tænke endnu mere kreativt, og derfor er det vigtigt at sparre og videndele med hinanden. Jeg blev især inspireret af oplægget fra Lemvigh Müller, der har haft succes med at finde samarbejdspartnere i Europa. Det er vejen frem. At finde sin egen niche og øge samarbejdet med andre,” fortæller Søren Dahl Larsen, der er direktør i Dahlitech A/S.

Firmaet Dan Dryer er nyt medlem af Industry Smart Center Randers:

”Det er super at starte morgenen med et par inspirerende oplæg. Vi er jo alle interesserede i at få fat i de store kunder rundt omkring i verden, og derfor har jeg taget min salgschef med i dag,” fortalte Susanne Friis Eden, der er direktør i Dan Dryer A/S

Fakta

Industry Smart Center Randers er et udviklingscenter, som har til formål at fastholde og udbygge industriel produktion i et højtlønsområde. Centret er et innovativt kraftcenter for fremstillingsvirksomheder, videninstitutioner  og offentlige myndigheder, der arbejder sammen for at fastholde og udvikle attraktive arbejdspladser inden for produktionsindustri