Nyheder

Salgs- og afsætningsforløb starter op

D. 05.05.2015: I løbet af maj måned 2015 starter en række ISCR medlemmer op med såvel kollektive som individuelle forløb inden for salg og afsætning. Der vil være fokus på virksomhedernes salgsafdelinger og konkrete teknikker, der kan anvendes for at fremme virksomhedernes salg.

ISCR udbyder kurser inden for salg og afsætning på baggrund af medlemmernes konkrete ønsker om at styrke deres salgsevner, omsætning og indtjening. Flere af virksomhederne har gennemført forretningsudviklings- og startegiforløb, og salg og afsætning ligger for mange af virksomhederne i naturlig forlængelse heraf.

“Flere af vores medlemmer har vist stor interesse for salgsforløbet. Mange af virksomhederne ønsker af forbedre deres hitrate, komme i konstruktiv dialog med potentielle virksomheder og fastholde deres eksisterende kunder”, udtaler projektleder Jonas Junge Andersen.

Der er meningen, at ISCR virksomherne skal blive endnu bedre til at komme ud over rampen og få fat i nye kunder, men forløbet også skal bidrage til at virksomhederne lærer af hinandens erfaringer i forhold til optimering af salget i en fremstillingsvirksomhed.

“Vi håber, at deltagerne styrker deres kompetencer, når det kommer til at øge indtjeningen på den eksisterende kundebase. Men samtidig satser vi også på, at forløbet vil bidtage til at deltagerne bliver rigtig dygtige til at finde nye kunder og analysere deres salgsindsats, så de sikrer sig at salgsindsatsen fokuseres der hvor den skaber størst værdi”, slutter Jonas Junge Andersen.

Fakta om salgs- og afsætningsforløbet:

  • Forløbet starter i maj og vil køre frem til sommer
  • Udførende konsulent på opgaven er Pin Pointers ApS
  • For spørgsmål angående forløbet kontakt ep@iscr.dk eller joa@iscr.dk