Nyheder

Ny togfond skaber muligheder for vækst

Tirsdag den 28. januar lægges der nye spor for erhvervslivet i Østjylland, når borgmester Claus Omann Jensen fra Randers Kommune åbner konferencen, ” Konkurrencekraft, nye vinde – nye veje.”

På konferencen vil kompetente og erfarne erhvervsfolk videregive deres erfaringer med ledelse, strategi og vækst. Desuden vil én af Transportministeriets nøglepersoner give de fremmødte et indblik i regeringens planer med togfonden og giver et bud på, hvilke gevinster togfonden medfører for beskæftigelsen i Danmark.

”Vi har et stærkt erhvervsliv i Randers, der på trods af finanskrise er lykkedes med at skabe vækst og forbedre konkurrencekraften, og den gode udvikling skal vi fortsætte. Konferencen kan give et bud på, om næste trin i erhvervsudviklingen måske kommer via togskinner og toge, og det har vi jo en stolt tradition for i Randers. Det bliver meget interessant at høre den 28. januar,” siger Claus Omann Jensen.

Erfarne virksomhedsejere deler viden

Konferencen er arrangeret af Industry Smart Center Randers, der har til formål at hjælpe virksomheder med at fastholde og udbygge industriel produktion i et højtlønsområde:

”Deltagerne på konferencen har virkelig noget at glæde sig til. Det er lykkedes Industry Smart Center Randers at få nogle af Danmarks førende virksomhedsledere som oplægsholdere samt professor Anders Drejer fra Ålborg Universitet, der kommer med input om nye teorier og praksis inden for strategi- og forretningsudvikling,” forklarer Erik Poulsen, der er project manager for ISCR. På konferencen er der desuden afsat tid til, at deltagerne kan netværke med hinanden.

Oplægsholdere:

  • Kontorchef, Lasse Winterberg, Center for Kollektiv Trafik i transportministeriet
  • Poul Knudsgaard, Vice President for MAN Diesel & Turbo og Kenneth Iversen, tidligere CEO for Unimerco
  • Anders Drejer, professor i Strategi og Forretningsudvikling på Aalborg Universitet

Fakta:

  • Konferencen ”Konkurrencekraft, nye vinde-nye veje” finder sted på Minervavej 63, 8960 Randers, tirsdag den 28. januar 2014 fra klokken 12.30- 16.30.
  • Tilmelding til Henrik Boldsen/ ISCR på mail: hb@iscr.dk, senest fredag den 24. januar.
  • Det er gratis at deltage