Nyheder

ISCR inviterer til temamøde om digital omstilling i fremstillingsindustrien

Flere og flere fremstillingsvirksomheder omstiller deres forretning og organisation i retning af mere digitalisering. Det kan være implementering af intelligens eller teknologi i enten produkter, processer eller arbejdsgange. Fælles for de virksomheder, som bevæger sig i denne retning, er at de øger deres værdiskabelse, får nye kunder og opnår konkurrencefordele. ISCR inviterer nu til temamøde d. 15. juni på Memphis Mansion med det formål at øge randersindustriens opmærksomhed på og evne til at udnytte mulighederne ved den digitale omstilling.

“I ISCR-sekretariatet holder vi meget øje med, hvad der rør sig hos de førende virksomheder inden for traditionel fremstilling. Og vi oplever, at dem der klarer sig bedst lige nu, er dem der formår at udnytte og implementere fx digitale teknologier og IT i deres produktion og produkter. Selvom virksomhederne i vores netværk er gode til også at holde sig opdateret på de digitale tendenser, så ser vi det som en del af vores opgave at præsentere medlemmerne for nogle cases som de virkelig kan spejle sig i og blive inspireret af”, siger ISCR projektleder Jonas Junge Andersen.

Formålet med temamødet er at give ISCR’s medlemmer et indblik i, hvordan sammenlignelige industrivirksomheder har udviklet sig fra at fokusere på traditionel produktion til nu at drive en forretning, præget af digitalisering og teknologisk nytænkning. Det skal bidrage til at øge forståelsen for fænomenet “digital omstilling”, samtidig med at virksomheder selv får idéer til, hvordan digitaliseringsprocesser kan foregå i egen organisation.

“Vi har bl.a. fået Veksø til at stille op med deres CEO, Kim Kristensen. Han kommer til fortælle om, hvordan Veksø har udviklet sig fra en traditionel smedevirksomhed til nu at lave intelligente og smarte løsninger til byrum, fx belysning, byrumsmøbler og smarte cykelstativer – alt sammen løsninger til udviklingen af det man i dag kalder “smart cities”. Den udvikling Veksø har været inde i, har krævet en stor grad af ledelsesmæssig omstilling og tilpasning, og det er præcis den rejse vi gerne vil lade vores ISCR-medlemmer blive inspireret af”, fortsætter Jonas Junge Andersen.

Fakta om arrangementet

  • Hvad: Temamøde vedr. “Digital Ledelse i en Digital Tidsalder
  • Hvornår: D. 15. juni, kl. 07:45-11:00
  • Hvor: På Memphis Mansion i Randers
  • Hvem: ISCR, Veksø A/S, Eltronic A/S, Seismonaut
  • Forplejning: Der serveres morgenmad og kaffe fra kl. 07:45
  • Tilmelding: Foregår til joa@iscr.dk, senest d. 1. juni.