Nyheder

DAMRC optimerer teknologiprocesser for industrien i Randers

ISCR har indgået et tæt samarbejde med teknologioperatøren DAMRC, der specialiserer sig i optimeringsydelser til spåntagningsindustrien.

”Vi byder DAMRC hjertelig velkommen som underleverandør af teknologirådgivning i ISCR. ISCR har længe arbejdet for etableringen af dette samarbejde, fordi vi ser et tydelig match mellem behovet for optimering af teknologi i vores virksomheder og DAMRC’s unikke kompetencer inden for effektivisering af særligt metal- og plastindustriens maskinprocesser”, siger ISCR projektmanager Erik Poulsen og fortsætter:

”Flere fremstillingsvirksomheder i Randers arbejder med spåntagning i deres produktion. Her kan DAMRC gå ind og optimere de værktøjer og maskiner som virksomhederne bruger i spåntagningsprocessen. Helt overordnet viser vores erfaringer, at enhedsomkostningerne og lønandelen af produkterne skal nedbringes for, at vi kan bevare og styrke fremstillingsindustriens konkurrencekraft i Randers”.

Der har været adgang til DAMRC’s ydelser siden starten af februar 2015 og to virksomheder har allerede indledt et forløb med teknologispecialister fra DAMRC. Interesserede virksomheder skal således henvende sig til ISCR hurtigst muligt.

”Vores mulighed for at finansiere en stor del af udgiften til et sådan effektiviseringsforløb udløber umiddelbart til august måned. Derfor vil vi gerne høre fra interesserede virksomheder i en fart”, slutter Erik Poulsen.

Fakta

DAMRC blev etableret i 2009 efter initiativ fra metalbearbejdningsindustrien og Boeing og er en udspringer af den britiske organisation Advanced Manufacturing Research Center (AMRC) i Sheffield. DAMRC har 44 medlemmer, herunder virksomheder, kommuner, videninstitutioner og erhvervsråd.

For mere information eller deltagelse i forløb med DAMRC kontakt Erik Poulsen på ep@iscr.dk