Nyheder

35 industriejere og -medarbejdere hørte om nye ledelsestilgange

Temaet var ledelse i opbrudstider, da ISCR afholdte velbesøgt inspirationsmøde på Memphis Mansion med blandt andre Nils VIllemoes på plakaten.

Billedresultat for ledelse”Vi betragter det som lidt af et scoop, at vi har fået Nils Villemoes til at fortælle og underholde om ledelse. Han er jo danmarkskendt foredragsholder og derfor en eftertraftet og travl herre. Men da han hørte, at vi gerne ville sætte det her med nye ledelsestilgange i industrien på dagsordenen blev han vældig interessereti at komme og være med”, siger ISCR projektleder Jonas Andersen.

På morgenmødet d. 26. september deltog godt 35 repræsentanter fra ISCR’s medlemsvirksomheder. Udover Nils VIllemoes var også en lokal underleverandørvirksomhed inden for metalindustrien på med et stærkt oplæg om, hvad man gør, når man bliver nødt til at skilles fra sin største kunde. En udfordring som flere og flere underleverandører enten oplever på egen krop eller forventer at stifte bekendskab på et tidspunkt.

“Flere af vores medlemmer i ISCR har igennem de sidste 5 år oplevet, at vilkårene fra deres største kunder er blevet strammet mere og mere. Og flere af dem har taget konsekvensen af det og har sagt farvel til de største kunder. Det kræver mod at ligge sin strategi om på den måde. Så formålet med mødet har været at sætte fokus på udfordringerne ved at være så afhængig af sin store kunder, at man til sidst slides op og må gå nye veje. For hvordan gør man lige det? Det har vi gerne ville give nogle svar på sammen med vores medlemmer her i dag”, slutter Jonas Andersen.

Fakta om ISCR:

ISCR er et lokalt industrinetværk med fokus på underlevendører inden for fremstillingsindustrien i Randers
ISCR arbejder løbende på at styrke konkurrencekraften hos medlemmerne i foreningen
Dette gøres ved at udbyde og gennemføre både individuelle og kollektive forløb og møder om relevante emner og temaer
ISCR har 25 betalende medlemmer i foreningen og blev etableret i 2011